ALBANIA HOLIDAYS si një ndër kompanitë me serioze ne tregun shqiptar te turizmit ju fton te zbuloni trojet shqiptare por edhe vendet Ballkanike, si një zone pak te njohur por qe ofron natyre te paprekur, tradita te larmishme, kulturë te veçantë dhe njerëz mikpritës. me teper Ne ju ofrojmë mundësinë te udhëtoni individualisht ose ne grup, për një fundjave ose me shume, duke vizituar një krahine ose disa shtete te tëra te rajonit. Një staf me edukim dhe eksperience perëndimore ne fushën e turizmit e menaxhimit, është ne dispozicionin tuaj dhe ofron fleksibilitet e profesionalizëm për t’ju mundësuar eksperienca sa me pozitive udhëtimi dhe eksplorimi.

218 REVIEWS

Write your review about our services!

Albania Holidays reviews

Gillian Gloyer/ The Bradt Travel Guide Edition

Although it focuses more on hotel reservations, www.albania-hotel.com is happy to arrange tours for its clients. These will usually be in a saloon car with an English speaking driver, which means there is considerable flexibility if, for example, you decide you want to spend more time in a place than original scheduled.

me teper

Recent news from Albania Holidays blog