MICE Albania

Takime, Incentiva, Konferenca, Evenimente

Albania Holidays DMC eshte kompania lider ne organizimin e konferencave, incentivave dhe programeve speciale per grupe ne Shqiperi.me teper Gama e gjere e programeve MICE, mbulon cdo aspekt qe nga planifikimi i hershem deri ne diten finale te eventit. Elemente si perzgjedhja e hotelit, salles se takimit apo konferencave, materialet promocionale dhe kancelarike, planifikimi i buxhetit te konferences, rezervim akomodimi, transporti, aktivitete argetuese, programe sociale etj; jane thjesht shembuj te asaj cka ne ofrojme. Ne mund t’ju asistojme me profesionalizem ne kerkesat tuaja per lloje te ndryshme eventesh, qofshin keto mbledhje, konferenca, incentiva apo panaire. Per me shume ne mund te rekomandojme vendodhjen ideale per eventin qe kerkoni te organizoni ose mund t’ju asistojme me fleksibilitet te plote ne vendodhjen qe mund te keni zgjedhur vete.

Per nje takim/ konference te sukseshme ne ofrojme keto dhe me shume sherbime:

 • Staf profesionist dhe asistence ne shume gjuhe
 • Shpejtesi ne komunikim (pergjigje brenda 24 oreve)
 • Rekomandim ne perzgjedhjen e vendndodhjes se duhur per zhvillimin e eventit tuaj
 • Negocim me furnitoret per te minimizuar kostot e takimeve/konferencave
 • Inspektim paraprak i ambienteve ku do zhvillohet konferenca
 • Rezervim hotelesh ne qytetin apo zonen ku zhvillohet konferenca
 • Transport me mjete luksoze, nga minibuset, autobuset e deri sherbim limuzine
 • Menaxhim logjistik i eventit apo konferences
 • Mjetet audio visuale per konferencen
 • Sherbim per perkthime simultante
 • Programe argetuese, ekskursione per delegatet, perpara dhe pas konferences
 • Mbikqyrje nga staf profesional gjate zhvillimit te konferences per mbarevajtje te saj
 • Sherbime kateringu etj.

Incentivat

Gjithmone e me teper kompani te huaja por edhe shqiptare po organizojne udhetime per te shperblyer punonjesit e tyre ne nje menyre origjinale me teper , por me teper per t’i motivuar qe te punojne me nje rendiment me te larte. Imagjinata eshte celesi i suksesit ne organizimin e incentivave. Per kete arsye ne perdorim gjithe arsenalin tone krijues dhe imagjinaten per te krijuar produkte sa me atraktive klienteve tane. Pasioni, eksperienca dhe profesionalizmi na ndihmojne te krijojme programe unike bazuar gjithashtu ne deshirat dhe buxhetin qe klienti ka ne dispozicion. Albania Holidays DMC beson se fryma bashkepunuese mes punonjesve dhe efiçenca e punes ne grup perforcohet edhe me shume, kur eventet dhe aktivitetet “Team Building” kane nje ndikim pozitiv te drejtperdrejte ne komunitet. Prandaj nje pjese e mire e aktiviteteve qe ne propozojne kane te bejne me permiresimin e kushteve te jeteses per komunitetet ku ato zhvillohen. Me experience disavjecare ne te tilla evente, Albania Holidays DMC eshte e vetmja kompani shqiptare qe ofron produkte MICE te nje standardi nderkombetar. Mos humbisni mundesine per te eksploruar Shqiperine, dhe ne me profesionalizmin dhe mikpritjen tone, do t’ju bejme te kuptoni se keni bere zgjedhjen e duhur.

Shkarko broshuren MICE te Albania Holidays ketu