MICE Shqiperi

Takime, incentiva, konferenca, evente ne Shqiperi

Albania Holidays DMC eshte nje kompani profesionale DMC (Destination Management Company) dhe PCO (Professional Conference Organiser) me teper qe ofron mbeshtetje ne organizimin e konferencave, eventeve, incentivave dhe programeve te veçanta ne grupe qe nga viti 2005.
Gama jone e gjere e sherbimeve MICE ne Shqiperi mbulon çdo aspect qe nga faza e pare e planifikimit e deri ne diten e eventit. Zgjedhja e salles, materialet promocionale dhe kancelarike, plani i buxhetit te konferences, rezervimi i akomodimit, transporti, aktivitete argetuese, programet sociale, jane vetem disa nga shembujt e asaj qe ne mund t’ju ofrojme. Nese ju jeni te gatshem per te organizuar nje takim, konference, evente te ndryshme dhe ekspozita, apo nje incentive, ne mund t’ju ndihmojme duke u kujdesur deri ne detajin me te vogel. Per me teper ne mund t’ju rekomandojme ambjentin ideal per eventin qe kerkoni te organizoni ose mund t’ju asistojme ne ambjentin e zgjedhur nga vete ju.

Albania Holidays Jeep Incentive
MICE Albania Holidays Event Organizing
MICE Albanian Activities

Takime dhe konferenca ne Shqiperi

Shqiperia po shnderrohet ne nje destinacion mjaft popullor per takimet e biznesit, qofshin keto lokale, rajonale apo konferenca dhe evente nderkombetare. me teper Ne vazhden e kesaj ecurie, Albania Holidays DMC ka krijuar ekipin e saj te eksperteve te specializuar ne fushen e planifikimit, organizimit dhe mbikqyrjes se eventeve dhe konferencave. Ky ekip profesionistesh u siguron klienteve te gjithe elementet e nevojshem per perfundimin me sukses te plote te cdo eventi.

Per nje takim apo konference te suksesshme ne ofrojme sherbimet e meposhtme:

 • Nje ekip profesional dhe asistence ne shume gjuhe te huaja qe pergjigjen brenda 24 oreve
 • Keshillim nga ekspert per hotele, inspektimin dhe perzgjedhjen e sallave te konferencave
 • Ekip menaxhimi ne salle gjate konferences dhe raportim mbi mbarevajtjen e saj
 • Negocime me hotele dhe furnizues te tjere per programe dhe evente cilesore
 • Keshillim nga ekspert dhe rezervim te akomodimit te pershtatshem
 • Menaxhimi logjistik i konferences: perkthime simultane, pajisje audio vizuale, dhe suport teknik
 • Programe argetimi dhe eksursione para ose pas takimit
 • Sherbime catering te jashtem ose supervizim i sherbimit te ofruar nga hoteli apo salla e eventit
 • Transport me automjete luksoze,duke filluar nga makinat e vogla deri tek autobuzat moderne
Albania Holidays conference
Event Organizing of Albania Holidays
Albania Holidays Group Activities

Incentiva dhe evente korporatash ne Shqiperi

Eshte deshira e cdokujt te krijoje nje program unik, por vetem persona te vendosur, te shtyre nga pasioni do te arrijne dicka te tille me sukses.

me teper Albania Holidays DMC eshte e vendosur tu ofroje klienteve zgjedhjet me te mira.
Fale planifikimit te kujdesshem, eksperiences dhe profesionalizmit, ne supervizojme dhe menaxhojme evente te suksesshme gjate gjithe kohes.

Programi yne permban:

 • Vizita kulturore me ekspert te fushes
 • Akses ne vende unike
 • Bisedime me personalite te medha te vendit
 • Jeep safari dhe piknik
 • Kerkim thesari
 • Ecje dhe raftingProgramet tona Team Building kane për qëllim te forcojne lidhjen midis anëtarëve të grupit si dhe lidhjen midis tyre dhe komunitetit lokal.

Albania Holidays DMC duhet te jete zgjedhja juaj e pare per nje MICE te suksesshme ne Shqiperi.