Rreth Albania Holidays

Albania Holidays DMC eshte nje Tur Operator dhe nje DMC lider ne Shqiperi

Kush jemi, synimet dhe strategjia

Qe prej vitit 2005 Albania Holidays DMC njihet si nje nga lideret e tregut shqiptar qe ofron sherbime cilesore “incoming” per partneret dhe per turistet qe vizitojne Shqiperine dhe vendet e Ballkanit.
me teper
Krijuar nga pasioni per Shqiperine dhe turizmin, synimi yne eshte t’u ofrojme eksperienca mbreslenese turisteve qe vizitojne vendin tone dhe rajonin e Ballkanit, nepermjet punes me pasion, krijimtarise, eficiences dhe duke punuar ngushte me partneret me te mire ne kete fushe. Per me teper ne synojme te ofojme zgjidhje profesionale qe jane te qendrueshme per nje kohe te gjate.

Filozofia jone eshte te zbatojme standardet perendimore te punes, etikes dhe profesionalizimit ne nje sektor dinamik dhe te ri sic eshte turizmi shqiptar. Strategjia e Albania Holidays eshte qe te beje me te miren, nepermjet planifikimit te kujdesshem dhe zbatimit rigoroz te nje procesi kontrolli te cilesise hap pas hapi.

Cfare na diferencon?

Nepermjet pasionit, vizionit dhe profesionalizmit ne kemi arritur te bejme diferencen ne sektorin shqiptar te turizmit, duke u ngjitur ne maje te tij per nje periudhe relativisht te shkurter. me teper Shprehja “sipas kerkeses” eshte ne qender te organizates tone dhe ne punojme seriozisht me klientet qe te bejme te mundur qe sherbimet e ofruara nga ne te perputhen ekzaktesisht me ato qe klientet kerkojne.

Skuadra jone e menaxhimit e  perbere nga njerez te rinj ne moshe te arsimuar dhe me eksperience pune ne vendet perendimore, ka bere qe kompania te shkoje drejt suksesit, mbeshtetur kjo dhe nga punonjes te perzgjedhur me kujdes e te trajnuar per te qene te orientuar drejt klientit, fleksibel dhe per te ofruar pergjigje te shpejte.

Perpjeket per qendrueshmeri

Ne jemi shume te ndjeshem ndaj faktit qe turizimi megjithese sjell perfitime per komunitetin mund te kete dhe efekte te kunderta, nese aktoret nuk operojne me pergjegjshmeri dhe nuk perpiqen te ulin efektet negative. me teper Per kete arsye ne kemi zgjedhur furnizuesit me te mire te sherbimeve turistike, te cilet jane te lidhur dhe me komunitetet lokale. Nje perzgjedhje e hoteleve familjare dhe resoranteve tradicionale qe perpiqen te zvogelojne impaktin ne mjedis jane pjese e portofolit tone. Vizitat, qendrimet, ushqimet e ofruara nga vendasit dhe bizneset familjare jane duke u shtuar ne listen tone te produkteve duke rritur efektin pozitiv dhe duke shperndare te ardhurat ne vend.

Bashkepunim i suksesshem dhe partnere te mirenjohur

Me pune kembengulese dhe profesionalizem Albania Holidays ka krijuar emrin e saj ne treg , emer i cili ofron garanci per sherbime cilesore ndaj klientëve dhe partnereve. me teper Emri i kompanise eshte bere i njohur dhe eshte permendur ne disa artikuj per Shqiperine, te publikuara dhe ne mediat e mirenjohura nderkombetare. Shume nga partneret tane jane lider ne vendet e tyre dhe emri i tyre eshte i lidhur me cilesine me te mire te industrise boterore te turizmit.

Certifikatat dhe Licensat e Albania Holidays

Ne jemi kompani e regjistruar tek Qendra Kombetare e Regjistrimit te Bizneseve me numer license LN-5802-09-2018


Lutem gjeni ketu poshte:

Certifikatat, licensat dhe siguracionet:

Anetaresimet e Albania Holidays DMC:

Cmimet e Albania Holidays DMC :