ALBANIA HOLIDAYS si një ndër kompanitë me serioze ne tregun shqiptar te turizmit ju fton te zbuloni trojet shqiptare por edhe vendet Ballkanike, si një zone pak te njohur por qe ofron natyre te paprekur, tradita te larmishme, kulturë te veçantë dhe njerëz mikpritës. me teper Ne ju ofrojmë mundësinë te udhëtoni individualisht ose ne grup, për një fundjave ose me shume, duke vizituar një krahine ose disa shtete te tëra te rajonit. Një staf me edukim dhe eksperience perëndimore ne fushën e turizmit e menaxhimit, është ne dispozicionin tuaj dhe ofron fleksibilitet e profesionalizëm për t’ju mundësuar eksperienca sa me pozitive udhëtimi dhe eksplorimi.

Write your review about our services!

Recent news from Albania Holidays blog