• Makina me qera ne Shqiperi

  Albania Holidays ka menduar edhe për ata që duan të eksplorojnë në mënyrë te pavarur duke ju ofruar mundësinë e rezervimit të makinave me qera, në bashkëpunim me disa nga kompanitë më prestigjioze të makinave me qera që operojnë në tregun shqiptar. Këto kompani ofrojnë flota voluminoze me modele makinash të prodhimit të viteve të fundit, duke ofruar kështu një shumëllojshmëri që do kënaqë edhe klientët me ekzigjentë. Për me tepër me anë të faqes sonë ju do të keni mundësi të prenotoni dhe pagoni rezervimin tuaj duke garantuar kështu përfundimisht marrjen me qera të makinës që dëshironi.
   
  Kompania Makinave me Qera Klasi Tipi
  Disponueshmeria Makines: Disponueshme
  Vendi Marrjes Data Marrjes Ora Marrjes
  Open the calendar popup.
   Vendi Dorezimit  Data Dorezimit Orari Dorezimit
  Open the calendar popup.
   
   
   
  Rekomandojme keto Makina
 • Produkte te Perzgjedhur
  • Tur klasik i Shqiperise
  • Ballkani: nje buqete shijesh
  • Zbuloni Shqiperine nga Korfuzi
  • Fluturo dhe udheto ne Shqiperi
  Have your say!
 • Rreth Nesh
 • Kontakt
 • Kushtet e punes
 • Politika e Privacise
 • Partneret
 • Hotelieret
Partner sites: www.albania-hotel.com www.tirana-hotel.comwww.balkan-hotel.com
Albania Holidays DMC is a member of Albanian Tourism AssociationMember of Albanian Tourism Association and World of DMC Member of World of DMC's:

Albania Holidays rss feed