Udhetime Jashte shtetit

Nuk preferoni qe te udhëtoni ne grupe te mëdha me njerëz te panjohur? Doni te mos konsideroheni një numër qe plotëson minimumin e duhur te nje grupi me teper , per te vizituar një destinacion te huaj te ëndërruar? Keni dëshire te udhëtoni vetëm me miqtë tuaj te ngushtë, ose thjesht me partnerin apo partneren tuaj? Nëse për ju nuk është çmimi por vlerësimi dhe te dëgjuarit i dëshirës tuaj për vendin qe doni te vizitoni, ne mendojmë se jemi agjencia e duhur për ju.

Jeni nje çift qe kerkoni nje muaj mjalti ekzotik apo thjesht nje aventure, nje grup shoqerie per nje safari me teper ne xhunglen afrikane apo per te eksploruar nje metropol Europian si Barcelona me akses pa radhe  ne kryeveprat e Gaudit dhe klubet e nates VIP qe ofron qyteti; doni te përjetoni Amsterdamin ndryshe nga turisti standard; ose jeni nje kompani qe do te shperbleje punonjësit e saj me te dalluar me nje udhëtim te paharruar, atehere na kontaktoni dhe ne do ju befasojme me idete dhe cilesine e ofruar.

Per me shume informacion kontaktoni tek contact@albania-holidays.com