Hotele ne Gjirokaster

Në këtë faqe do të gjeni disa hotele në Gjirokastër. Gjirokastra është një qytet i rëndësishëm në jug të Shqipërisë, zonë e Trashëgimisë Botërore të UNESCOS dhe një “Qytet Muze”. Është rreth 232 km nga Tirana dhe 25 km nga pika kufitare e Kakavijës. Në Gjirokastër mund të vizitoni: shtëpitë prej guri, kalanë e Gjirokastrës, Muzeun e Armeve, Muzeun Etnografik, Kishën e Labovës se Kryqit ne fshatin me te njëjtin emër, zonën arkeologjike te Antigonese, fshatin e Saranqinishtit, rrënojat e Adrianapolit të lashtë në fshatin Sofratik.

Number One

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Lgj.Varosh, Gjirokaster, Shqiperi

  E disponueshme

Kalemi

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Lgj. Palorto, Rr. Kerculles, Gjirokaster, Shqiperi

  E disponueshme

Cajupi

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.4/5.0

Sheshi Cerciz Topulli, Gjirokaster, Shqiperi

  E disponueshme

Kalemi 2

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr.Alqi Kondi, 6001, Gjirokaster, Shqiperi

  E disponueshme

Babameto Hostel

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 5.0/5.0

Qendra Babameto, Lgj. Teqe, Gjirokaster, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Gjirokastra

hotel stars
Shkëlqyeshëm, 4.6/5.0

Lgj. Partizani, Rr. Sheazi Como, Gjirokaster, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Argjiro

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Gjin Zenebisi, Gjirokaster, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Bineri

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rr. Zejtareve, Pazar, Gjirokaster, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kodra

hotel stars
S'ka Vlerësime

Rruga e "Zejtareve" ish shtatorja e Enver Hoxhes Pazar. Gjirokaster,Shqiperi

  Kërkon konfirmim

The First

hotel stars
Mirë, 2.2/5.0

Rr. 18 Shtatori, Gjirokaster, Shqiperi

  Kërkon konfirmim