This hotel is currently unavailable for booking. Please select a different hotel.

Arber

 
hotel rating stars

Rr.Bardhok Biba, Nr.59, Tirane, Shqiperi

Hotel Arber, nje nga hotelet me te mira ne Tirane, u ndërtuar në vitin 2001 ndodhet në qendër të Tiranës, fare pranë institucioneve shtetërore dhe kulturore. Arkitektura dhe teknologjia moderne e bëjnë këtë hotel një zgjedhje të përshtatshme dhe ideale për çdo vizitor. Ky hotel i vogël, miqësor dhe i një standardi të larte, ju mirëpret në një ambjent të këndshëm dhe komod. Restoranti ju ofron një kuzhinë tradicionale shqiptare të larmishme si dhe specialitete italiane. Hoteli ka dhe një salle konferencash për një maksimum prej 35 personash.

Dhomat
Hoteli ka gjithsej 25 dhoma, nga të cilat, 13 janë dopjo, 6 janë dyshe, 5 teke dhe 1 suite.

S'ka Vlerësime

 • Facilitetet dhe Sherbimet e Hotelit
 • Internet Wireless falas
 • Parkim Falas
 • Bar
 • Restorant
 • Kuzhine tradicionale
 • Recepsion te hapur 24-ore
 • Kend interneti
 • Ashensor
 • Sherbim ne dhome
 • Salle konference
 • Dhome takimi
 • Roje sigurie
 • dhome per bagazhet
 • Kasaforte ne recepsion
 • Shkembim valute
 • Sherbim lavanderie
 • Dhomat dhe sherbimet ekstra
 • Internet kabllor falas
 • Banje me dush
 • Shtreter portativ extra
 • Ajer te kondicionuar
 • Dhoma ku ndalohet duhani
 • Televizion
 • Tharese flokesh
 • Minibar
 • Telefon
 • Tavolina pune
 • Pajisje tualeti personale

Reservations cancelled at least 24 hours, prior to the arrival date, will be fully refunded. Cancellations less than 24 hours, prior to the arrival date, will be charged for the first night.

Check-In: 12:00

Checkout: 12:00